Vormingen en webinars

Hieronder vindt u het overzicht van vormingen of webinars die er op korte termijn zitten aan te komen.

Weten we waar de goal staat? | gratis webinar

"Als je niet weet waar de goal staat, dan kan je niet scoren." Heel vaak bereiken we niet wat we eigenlijk willen bereiken. We hebben het gevoel alleen maar brandjes te blussen. We blijven ter plaatse trappelen. We geraken niet vooruit in het realiseren van de droom die we ooit hadden met het wzc en we zijn te weinig voorbereid op de vele uitdagingen die we zien aankomen. Vaak ligt de sleutel in het verhelderen van de doelen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Hoe houden we het vuur er in? | gratis webinar

Het is een uitdaging in deze tijden om de sfeer er in te houden. Het personeelstekort weegt zwaar door, het ziekteverzuim is groot en de motivatie dreigt in sommige teams te verdwijnen. We hebben al geruime tijd het gevoel niet meer echt op dreef te geraken, en soms stellen we ons de vraag: houden we dit nog lang vol? In deze vorming gaan we dieper in op wat wij als directie en bestuur kunnen doen om de medewerkers en leidinggevenden te ondersteunen en het vuur terug aan te wakkeren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Inspirerend én moedig leiderschap | Online vorming

Er is maar één weg om te bereiken wat u écht wil bereiken, en dat is door de medewerkers mee te nemen in uw verhaal. We moeten een narratief hebben, en hiermee de neuzen van de medewerkers in dezelfde richting krijgen. Het klinkt wollig. Maar dat is het niet. Want elke organisatie die excelleert, bereikt de resultaten door te inspireren. Maar, om écht te gaan voor onze missie, voor hetgeen we écht willen bereiken, en als we hiermee willen inspireren, moeten we moedige beslissingen nemen.

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x