Aanbod

U werkt als directeur in de ouderenzorg dag in dag uit IN uw organisatie. Of u bent bestuurder? U bent ambitieus en neemt geen genoegen met 'gewoon goed' als het kwaliteit betreft? U wil het allerbeste voor de bewoners, maar ook voor de medewerkers. Tegelijk streeft u naar goede cijfers. Dan is het zinvol om af en toe ook AAN uw organisatie te werken. Immers, pas dan kan u grote stappen vooruit zetten op vlak van kwaliteit. Graag ondersteun ik u bij het hoger leggen van de lat. Hetzij individueel, hetzij in kleine groep. Beide trajecten baseren zich op 5 pijlers, maar zijn volledig op maat van uw woonzorgcentrum. 

Naast de coachingstrajecten naar een hogere kwaliteit, is er ook telkens een aanbod rond een thema dat 'urgent' is in de ouderenzorg. Een thema dat onderdeel is van de 5 pijlers

En zolang de nood hoog is (te weinig sollicitanten, weinig kandidaat-bewoners op de wachtlijst,...), blijf ik mij inzetten om de aantrekkingskracht (naar medewerkers, naar kandidaat-bewoners,...) van woonzorgcentra te verhogen

Coachingstrajecten voor directeurs van woonzorgcentra

Hetzij via individuele begeleiding, hetzij via coaching in kleine groep, zet u stappen in uw WZC naar een hogere kwaliteit. Op enkele maanden tijd zal u met uw WZC het verschil maken voor bewoners én medewerkers. Met als resultaat ook betere cijfers.

Ondersteuning directie in moeilijke tijden

Soms gaat het even moeilijk in uw wzc, dreigt het even te onsporen, of is de energie verdwenen. Ik ondersteun u graag tot we terug op het juiste spoor zijn.

Vorming en webinars

Regelmatig geef ik gratis webinars. U vindt ze vaak hieronder aangekondigd, maar hou vooral de nieuwsbrief in de gaten. Nog niet opgenomen in de mailinglist van de nieuwsbrief? Geef een seintje.
Af en toe organiseer ik ook een vorming, of vormingsreeks. En uiteraard kan u ook bij mij terecht voor een vorming op maat voor directieleden of bestuurders.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x