Aanbod

U werkt als directeur in de ouderenzorg dag in dag uit IN uw organisatie. U bent ambitieus en neemt geen genoegen met 'gewoon goed' als het kwaliteit betreft? U wil het allerbeste voor de bewoners, maar ook voor de medewerkers. Tegelijk streeft u naar goede cijfers. Dan is het zinvol om af en toe ook AAN uw organisatie te werken. Immers, pas dan kan u grote stappen vooruit zetten op vlak van kwaliteit. Graag ondersteun ik u bij het hoger leggen van de lat. Hetzij individueel, hetzij in kleine groep. Beide trajecten baseren zich op 5 pijlers, maar zijn volledig op maat van uw woonzorgcentrum. 

Naast de coachingstrajecten naar een hogere kwaliteit, is er ook telkens een aanbod rond een thema dat 'urgent' is in de ouderenzorg. Een thema dat onderdeel is van de 5 pijlers

Op dit moment is er het coronavirus dat ons in de ban houdt en waar ik heel graag ondersteun waar nodig.

En zolang de nood hoog is (te weinig sollicitanten, weinig kandidaat-bewoners op de wachtlijst,...), blijf ik mij inzetten om de aantrekkingskracht (naar medewerkers, naar kandidaat-bewoners,...) van woonzorgcentra te verhogen

Coachingstrajecten voor directeurs van woonzorgcentra

Hetzij via individuele begeleiding, hetzij via coaching in kleine groep, zet u stappen in uw WZC naar een hogere kwaliteit. Op enkele maanden tijd zal u met uw WZC het verschil maken voor bewoners én medewerkers. Met als resultaat ook betere cijfers.

Ondersteuning directie in moeilijke tijden

Soms gaat het even moeilijk in uw wzc, dreigt het even te onsporen, of is de energie verdwenen. Ik ondersteun u graag tot we terug op het juiste spoor zijn.

Ondersteuning in tijden van corona

In deze crisis kijkt iedereen naar de directeur. Wat nu van u als directeur verwacht wordt, is niet min!
Deze crisis is geen sprint, maar een marathon. En dat laat zich zonder twijfel voelen.
Zin om even te herbronnen? Om even uit te zoomen? Om net nu (nu er eigenlijk geen tijd is...) iets te leren over leiderschap?
Of nood aan iemand naast u om er samen voor te gaan?

Uw WZC 'first in mind'

U hebt met uw WZC iets moois te bieden, iemand anders heeft een probleem dat moet opgelost worden. Of omgekeerd... Het is kwestie van mekaar te vinden!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x