Ervaringen

Wat anderen vinden van samenwerken met mij...

format_quote

Ik volgde twee maal na elkaar een individueel traject. Mieke kon zich heel erg inleven in onze situatie. Zij gaf zinvolle info waarmee ik aan de slag kon om deze te vertalen naar onze werking. Mieke hielp me om meer 'adelaar' te zijn. Door de gesprekken kon ik immers wat meer afstand nemen en ruimer denken. Mieke is tegelijkertijd warm Ć©n resultaatgericht. Toch laat ze ruimte voor eigen invulling. Ik vind het ook knap te zien hoe Mieke het opneemt voor onze sector.

Directeur wzc regio Landen

format_quote

Mieke weet op vele zaken een antwoord en geeft inzichten waar ik zelf niet op kwam of die ik zelf niet zag. Je voelt dat Mieke de nodige expertise heeft en kennis kan bezorgen. Ik zou het individueel traject aan andere directieleden zeker aanraden omdat het voor iedere directeur nuttig is om zich te 'bezinnen' over waar hij/zij mee bezig is. Ook als men al jaren in het werkveld staat.

Directeur wzc regio Kortrijk

format_quote

Ik ben ontzettend blij dat ik dit coachingstraject bij Mieke heb gevolgd. Ik ben het voorbije half jaar als leider echt gegroeid, en de lat ligt in ons wzc intussen weer iets hoger. Mijn bestuur heeft inmiddels toegezegd om terug eenzelfde traject aan te gaan!! Het is zo fijn om samen met Mieke te kunnen nadenken over de volgende stappen die moeten genomen worden. Mieke brengt vaak elementen waar ik nog niet had over nagedacht. Ik kan ook heel veel doen met alle praktische tips die zij geeft. Ik dank Mieke heel erg voor haar oprechte betrokkenheid en grote ondersteuning!

Directeur wzc regio Brussel

format_quote

We zijn heel dankbaar dat we de hulp van Mieke hebben ingeroepen! Haar input heeft ons als bestuur de zekerheid en draagkracht gegeven om weloverwogen beslissingen te nemen, en knopen door te hakken. We hebben de samenwerking als heel aangenaam ervaren. We danken Mieke van harte voor haar bijdrage om het wzc terug op te spoor te krijgen. We zijn ervan overtuigd dat we nu terug op het juiste pad zitten.

Bestuurder regio Lier

format_quote

De deelname aan het adviestraject (nvdr: advies via Zoom ikv project Koning BoudewijnStichting nav coronacrisis) was voor mij zeer zinvol! We hebben enorm veel feedback gekregen, erg hands-on. Tips waarmee we meteen mee aan de slag konden. Ik heb Mieke ervaren als heel oprecht. Fijn om te ervaren dat Mieke de sector door en door kent, zij heeft een brede kennis van het werkveld. Je voelt meteen verbondenheid.

Campusverantwoordelijke wzc regio Antwerpen

format_quote

De online coaching tijdens de coronacrisis was voor mij een grote hulp. Ik keek altijd uit naar onze sessies. Ook tussendoor kon ik bij Mieke terecht. Ze mailde heel wat praktische tips door, hielp me met het opmaken van teksten,... Ik had vooral veel aan de daadkracht en praktische ingesteldheid. Ik zag immers op een bepaald moment door het bos de bomen niet meer. Blij dat ik dan iemand naast me had die de kalmte kon bewaren. Fijn ook dat Mieke zelf in andere wzc ter plaatse kwam om te ondersteunen, zodat zij ook alle regelgeving en richtlijnen kende.

Directeur zorg wzc regio Gent

format_quote

We zijn ontzettend dankbaar voor de grote steun die Mieke voor ons is geweest de voorbije maanden. Het wzc zat in een negatieve spiraal, en de directeur zag ook even geen uitweg meer. Meerdere maanden heeft Mieke het woonzorgcentrum intensief begeleid. Blij dat we terug uit het dal zijn gekropen. Ook het leidinggevend kader ziet het nu weer helemaal zitten. Het ziekteverzuim is op enkele maanden tijd spectaculair gedaald, het personeelsverloop is stilgevallen en we konden zelfs enkele verpleegkundigen aantrekken. Ook de cijfers gaan terug de goede kant op. Stilaan voelen we terug de fijne sfeer van vroeger. Die onafhankelijke, deskundige kijk en die positieve energie had het wzc even nodig.

Gedelegeerd bestuurder wzc regio Antwerpen

format_quote

De Lunch&Learn is een leuke (en lekkere!) formule om een bepaald thema rustig te bespreken. Het is ook heel aangenaam om naar Mieke te luisteren. Ook fijn dat we de slides meekregen, zodat we nadien nog kunnen nalezen. Ik neem een heleboel tips mee naar huis.

Dagelijks verantwoordelijke wzc regio Tienen

format_quote

Er wordt in ons directieteam nog vaak teruggekomen op de vorming 'moedig leiderschap'. Niet alleen zijn enkele quotes blijven hangen, maar de vorming zette ons aan tot denken over ons eigen handelen. Enkele directieleden hebben dankzij deze vorming knopen doorgehakt in hun wzc. We overwegen een vervolgtraject.

Algemeen directeur wzc regio Antwerpen

format_quote

Het voorbije half jaar ging ik met Mieke aan de slag om de kwaliteit in ons woonzorgcentrum te verhogen. Ons woonzorgcentrum heeft grote sprongen vooruit gemaakt! Niet te lang nadenken, maar tot actie overgaan... Mieke gaf me af en toe een schop onder de kont, ik twijfel te veel... Het was vooral fijn om met iemand te kunnen reflecteren over een aantal cruciale beslissingen die moesten genomen worden. Onze 'why' werd helder en dat gaf mij en het middenkader heel veel energie. Het is nu veel duidelijker welke richting we uitgaan. Ik merk dat dit mij veel rust brengt. Ik kreeg handvaten om mijn visie op een meer inspirerende manier uit te dragen, en op die korte tijd is er al een verschil merkbaar op de werkvloer: we werken samen aan hetzelfde doel. De communicatiekanalen zijn intussen meer gestroomlijnd, ik kreeg tips voor een sterkere ruggengraat als leider,... En ik ben ook blij met de reorganisatie naar meer kleinschalig werken. Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk zou zijn, gezien de afdelingen van 45 bewoners...

Dagelijks verantwoordelijke wzc regio Sint-Truiden

format_quote

Ik heb nog nooit zoveel genoteerd als in dit webinar 'Meer sollicitanten in 2020'. De ene waardevolle tip na de andere. Ik leg morgen al een overleg vast met het middenkader. We gaan er zeker mee aan de slag!

Directeur wzc regio Kortrijk

format_quote

Ik volgde reeds 4 webinars van Mieke. Ik keek zelfs 2x dezelfde webinar, omdat ik telkens weer iets opsteek. Mieke geeft heel veel waarde, zelfs al zijn die webinars gratis. Ik hou vooral van de no nonsense stijl, en de adviezen die onmiddellijk in de praktijk om te zetten zijn.

Directeur wzc regio Sint-Niklaas

format_quote

De online vorming 'moedig leiderschap' was voor mij super zinvol. Hoewel ik geen fan ben van 'online', ben ik toch blij dat ik dit heb gevolgd. Het gaf mij het duwtje in de rug dat ik in deze periode (nvdr: coronacrisis) nodig had! Dikke dankjewel hiervoor.

Directeur wzc regio Oostende

format_quote

Zo blij dat ik naar de Lunch&Learn ben gekomen. Het is een tof concept. Je leert niet alleen andere directieleden kennen, het is tegelijk bijzonder leerrijk. Mieke straalt dynamiek uit en haar energie is besmettelijk. Ik kan niet wachten om met het geleerde aan de slag te gaan!

Directeur wzc regio Gent

format_quote

De inhoud van de vorming 'moedig leiderschap' was gerelateerd aan diverse managementtheorieƫn. Alles was voor mij heel herkenbaar, te meer omdat het werd gebracht met voorbeelden uit het praktijkveld. Het is voelbaar dat Mieke spreekt met grondige kennis van de ouderenzorg en van de de uitdagingen die het 'directeurschap' met zich meebrengt. Ik kijk uit naar een vervolg!

Directeur wzc regio Genk

format_quote

Mieke coachte mij de afgelopen jaren met oog voor mijn sterke kanten en de mindere... Ik had al snel een gevoel van vertrouwen en een geloof in haar "kunnen". Mieke hebt heel wat watertjes moeten doorzwemmen, maar ze bleef overeind als sterke frontvrouw van Ambroos. Ik heb onnoemelijk veel bewondering voor alle energie die zij in Ambroos en haar medewerkers stak. Voor mij is zij een echte heldin! Ze wist ons te sturen zoals zij het graag zag... Tegelijk liet ze ons de nodige zelfstandigheid en dat is een kunst op zich.

Hoofdverpleegkundige WZH Ambroos (waar Mieke directeur was)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x